Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، «فرهاد انصاری» افزود: ۲۰ سال است سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور تلاش می‌کند تا ایستگاه‌های پایش ثابتی در دماوند راه‌اندازی کند، اما به دلایل متعدد موفق نمی‌شود.
این مسوول بیان‌داشت: اینکه ما ایستگاه‌های پایش ثابت نداریم به این معنا نیست هیچ اقدام مطالعاتی در مورد دماوند انجام نشده است، بلکه مساله در این است که دانسته‌های ما از دماوند در برابر نادانسته‌هایمان اندک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی با بیان این‌که در این سال‌ها نقشه‌هایی در مقیاس‌های گوناگون از محدوده تهیه کرده‌ایم، خاطرنشان‌کرد: همچنین چشمه‌ها را پایش می‌کنیم و تلاش داریم تا تحرکات احتمالی قله را پایش کرده و حتی مسیرهای احتمالی گدازه‌ها در صورت فوران را شناسایی کنیم. 
این کارشناس زمین‌شناسی با بیان اینکه برای رصد دقیق‌تر نیاز به پایش مستمر، ابزارهای دقیق و به‌روز و ایستگاه‌های ثابت داریم، تصریح کرد: یکی از اصلی‌ترین مسائل و مخاطراتی که سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور بر آن تمرکز دارد، یخچال‌های دائمی قله است.
وی افزود: مشخص است اگر تغییر ناگهانی در دمای قله داشته باشیم سیلاب‌های عظیمی به واسطه ذوب شدن یک‌باره این یخچال‌ها جاری خواهد شد که شاهدی بر این موضوع همین سیلاب‌های «گزنه» است.
انصاری درخصوص اینکه چرا سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به عنوان یک سازمان تخصصی با علم به مخاطرات پیش‌رو اقدامی در راستای ساخت ایستگاه‌های ثابت نمی‌کند، توضیح‌داد: موضوع دماوند مساله پیچیده‌ای است، زیرا ابعاد گسترده‌ای دارد که یکی از نخستین چالش‌ها که مانع از احداث این ایستگاه‌هاست مساله بودجه و قیمت زمین در دماوند است. 
به گفته معاون دفتر بررسی مخاطرات زمین‌شناسی و زیست‌محیطی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، تاکنون نشست‌ها و جلسات متعددی با دستگاه‌های مرتبط برگزار شده است، همچنین از سوی دولت اعلام آمادگی شد تا در مناطق مورد نیاز ما زمین فراهم شود. 
وی اظهار داشت: ما از محل بودجه‌های عمومی مخاطرات دماوند را مطالعه می‌کنیم، بنابراین اعتباری برای خرید زمین آن هم در آن مناطق گران‌قیمت که بیشتر توریستی هستند نداریم.
این مسوول افزود: نکته دوم، نبود مدیریت یکپارچه در دماوند است که امکان اخذ تصمیم واحد را سلب می‌کند و  مورد سوم که بسیار اهمیت دارد محدودیت تعداد نیروی متخصص در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور است.
انصاری تاکید کرد: در حال حاضر امکان هیچ‌گونه استخدام و جذب نیروی متخصص جدید در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور وجود ندارد که مجموعه این عوامل دست به دست هم می‌دهند تا آنچه یک ضرورت است انجام نشود.

برچسب‌ها سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور دماوند کوه دماوند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور دماوند کوه دماوند سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور دماوند کوه دماوند سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۶۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است

رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی گفت: طرح «پایش و ارتقای سلامت» یک طرح سلامت‌محور است که در آن سلامت جسم و روان مورد توجه قرار دارد و در بحث سلامت جسمانی و مسائل درمانی مهم‌ترین موضوعاتی که می‌تواند سلامت اعضا را مورد خطر قرار دهد، شناسایی و در قالب تهیه پرونده شخصی توصیه‌های لازم برای درمان انجام خواهد گرفت.

علی منتظری، رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح پایش و ارتقای سلامت اعضای جهاد دانشگاهی باتوجه‌به اهمیت آن در نظام فکری سازمان جهاد دانشگاهی آغاز شده است؛ این طرح در ادامه همان تکریم و توجه این سازمان به نیروی انسانی است.

رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی بیان کرد: ما امیدواریم تمام واحدها و سازمان‌های وابسته در جهاد دانشگاهی همکاری مناسبی با این طرح داشته باشند، در این مرحله مطالعات علم، دریافت داده‌ها به‌صورت پژوهشی و تحقیقاتی توسط اعضای هیئت‌علمی و پژوهشگران جهاد دانشگاهی طراحی‌شده و امیدواریم این طرح با تلاش‌های صورت‌گرفته به‌صورت موفقیت‌آمیز اجرا شود.

وی با بیان اینکه امیدواریم این طرح یک طرح پزشکی صرف نباشد و تمام ابعاد سلامت را مورد ارزیابی قرار دهد، تصریح کرد: این طرح سلامت‌محور است و در آن سلامت جسم و روان مورد توجه قرار دارد و در بحث سلامت جسمانی و مسائل درمانی مهم‌ترین موضوعاتی که می‌تواند سلامت اعضا را مورد خطر قرار دهد، شناسایی و در قالب تهیه پرونده شخصی توصیه‌های لازم برای درمان انجام خواهد گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • همایش پایش برنامه‌های سازمان ملی زمین و مسکن در شیراز برگزار شد
  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  •  اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود
  • مرزبانی باید به سیستم‌های رصد و پایش الکترونیک دریا مجهز باشد
  • سالم غذا بخورید تا مدیون نباشید !/مسافرین «ماه» روی زمین کاشته می‌شوند